Curs 2024/25 de l’Escola de Música

Dimecres, 17 d’abril de 2024

Els alumnes que hi cursen ja poden reservar plaça des d'avui.

L’Escola Municipal de Música Frederic Mompou ha anunciat els detalls per al proper curs 2024/25, on s’inclou la reserva de plaça, preinscripció, una jornada de portes obertes i fins i tot unes classes gratuïtes.

Pel que fa a la reserva de plaça pels alumnes actuals tindrà lloc des d’aquest dimecres 17 d’abril i fins al 26 del mateix mes, ambdós dies inclosos. De cara al 15 de maig i fins al 23 del mateix mes, es pot fer la preinscripció dels alumnes de nou ingrés. Els alumnes admesos podran formalitzar la matrícula del 10 al 18 de juny, ambdós inclosos. Aquelles persones que desitgin informar-se, es pot contactar amb l’escola mitjançant el correu electrònic: emmfmompou@gmail.com.

Per reduir el nombre de sol·licituds presentades físicament, el sistema preferent, tant per la preinscripció com per a la matriculació, serà el telemàtic, disponible a la seu electrònica de l’ajuntament, tot i que també s’admetrà la presentació presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana amb cita prèvia (oac@matadepera.cat, o per telèfon, 93 787 02 00).

Per a més informació, us podeu adreçar a la documentació que trobareu en aquesta mateixa notícia.

Jornada de Portes Obertes 

L’Escola Municipal de Música Frederic Mompou realitzarà una jornada de portes obertes dimarts 9 de maig a partir de les 18.00h i fins a les 20.00h de la tarda. Les famílies interessades en efectuar una sol·licitud de plaça per al curs 2024-25 podran visitar el centre educatiu i efectuar les consultes sobre el projecte pedagògic del centre, horaris, places vacants i tramitació per fer la preinscripció.

Classes gratuïtes de prova

Per altra banda, durant el mes de maig, l'escola ofereix unes classes gratuïtes de 15 minuts individuals de tots els instruments que s’imparteixen a l’escola: violí, viola, violoncel, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, trompeta, flauta travessera, flauta de bec, clarinet, saxo i acordió. Aquestes sessions estan adreçades tant a infants a partir de 7 anys com a adults que hi estiguin interessats i vulguin conèixer una mica l’instrument.

Per tal de mirar la disponibilitat i concretar un horari, els interessats poden posar-se en contacte amb l’escola trucant a la secretaria: 93 730 02 52, o bé, enviar un correu a: emmfmompou@gmail.com.

Darrera actualització: 16.04.2024 | 12:56