Dia de pluja amb alguns incidents

Dimarts, 14 de maig de 2024

Un petit incendi i un rescat al camp de golf

Com a bona part del país, Matadepera ha viscut avui un nou dia de pluja, que ha fet que l’estació meteorològica del Casal de Cultura hagi enregistrat 17,3 litres per m2, la inmensa majoria dels quals concentrats entre les 12 i la 1 del migdia.

Mentre plovia, però, s’han produït dos incidents sense transcendència: l’evacuació d’un individu accidentat al Camp de Golf Municipal, i un incendi al transformador situat a la carretera de Terrassa.

A ¼ de 12 del matí s’ha rebut l’avís d’una persona de 77 anys que estava jugant en una zona de desnivell a la part superior del Camp de Golf Municipal i que ha patit una caiguda, a conseqüència de la qual s’ha trencat el fèmur de la cama dreta. Donada la dificultat de l’ambulància per accedir al lloc on es trobava, se l’ha medicat d’urgència accedint al lloc amb un vehicle 4x4, i poc després un helicòpter l’ha evaquat a un lloc accessible del golf, des d’on s’ha traslladat a un centre mèdic.

Mentre es duia  a terme l’actuació, un petit incendi s’ha declarat a les 12 del migdia al transformador situat a l’exterior de l’edifici del carrer Sant Quirze cantonada amb carretera de Terrassa. S’han sentit unes explosions, ha començat a sortir fum del transformador, i s’ha acabat cremant al cablejat exterior de l’edifici. Una dotació de la Policia Local de Matadepera, Mossos d'Esquadra  i dels Bombers de Matadepera i Terrassa s’hi han desplaçat sense que hagi tingut cap altra conseqüència, més enllà de l’aparatositat del moment.

A les imatges, el petit incendi del carrer Sant Quirze. A sota, l’helicòpter al Camp de Golf (Fotos: Bombers de Matadepera).

Darrera actualització: 14.05.2024 | 21:45

Imatges