Doble cita cultural per aquesta tarda

Dimarts, 12 de gener de 2021 a les 12:55

Una conferència concert i el primer "Documental del mes", propostes per avui. 

Dues propostes culturals per aquesta tarda, una al Casal de Cultura i a l'altra, a l'Escola Municipal de Música Frederic Mompou. I les dues, a les 7 de la tarda. 

La primera és DAMA Matadepera, que continua oferint mensualment activitats d’interès general que estan obertes a tothom. Per aquest mes de gener s’ha organitzat un acte al Casal de Cultura, i serà amb una conferència – concert que anirà a càrrec de Moisès Bertran, compositor que presentarà la seva darrera obra "Camins de Vidre". Ho farà acompanyat d'Ala Voronkova al violí i Gueressim Voronkov al piano.

Per altra banda, la Regidoria de Cultura continua la sisena temporada d’"El Documental del Mes", una prolongació del festival DocsBarcelona que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català i amb entrada gratuïta. La sessió del mes de gener tindrà lloc al nou espai de l'auditori de l'Escola Municipal de Música Frederic Mompou i el film a projectar és “Allò que no et mata” (Alexe Poukine, 2019), una potent i sòbria pel·lícula que trenca el silenci de les violacions en entorns de confiança sense victimitzar a les dones.

Trobareu més informació dels dos actes a l'agenda d'aquesta mateixa web. 

Darrera actualització: 12.01.2021 | 12:41

Imatges

.