Doble sessió de documentals

Dimarts, 12 de desembre de 2023 a les 14:15

‘Nosaltres a l’endemà’ i ‘Estem envoltats de pocavergonyes’.

La Regidoria de Cultura i Òmnium Cultural de Matadepera programen aquesta tarda de dimarts, a les 7 de la tarda, sengles documentals: a l'auditori de l'Escola Municipal de Música Frederic Mompou, “Nosaltres a l’endemà” (Alisa Kovalenko, 2023), i al Casal de Cultura, “Estem envoltats de pocavergonyes” (Clara Soley, 2023). 

El primer pertany a la novena temporada d’"El Documental del Mes" i tracta la història de cinc adolescents de la regió del Donbàs, a Ucraïna, on intenten escapar dels bombardejos de Putin imaginant el seu futur i reprenent un projecte de viatge al Nepal. L’entrada és de franc, però cal fer reservar prèvia a Entrapolis, l’enllaç del qual trobareu en aquesta mateixa pàgina.

La sessió del Casal, en canvi, inclourà un col·loqui comptant amb la presència de la directora Clara Soley i el realitzador Rafael Uyà i on es fa un recorregut per la trajectòria de la “Colla de Sabadell”, un grup d’amics, artistes i intel·lectuals, que es van aplegar a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, i que l’any 1919 es van constituir com a grup en el mític campament que van muntar al massís de Sant Llorenç del Munt. L’entrada també és de franc i no cal reservar. 

Imatges dels dos documentals que es projectaran: ‘Estem envoltats de pocavergonyes’ i ‘Nosaltres a l’endemà’.

Darrera actualització: 12.12.2023 | 05:58