Dos nous Clubs de Lectura a la Biblioteca

Dimarts, 13 d'octubre de 2020 a les 06:20

Aquest dimecres es llegirà "Canto jo i la muntanya balla", i el dijous, "La vida sense la Sara Amat".

La Biblioteca Àngel Guimerà organitza per aquesta setmana sengles nous Clubs de Lectura que tindran lloc dimecres i dijous.

A la primera sessió, programada pel dimecres, es comentarà l'obra "Canto jo i la muntanya balla" (Anagrama, 2019), d'Irene Solà. És una novel·la ambientada en les terres de Camprodon i Prats de Molló que narra les històries de dones i homes del territori, de bruixes i fantasmes, de boles i cabrioles, però també de la bellesa d'un espai natural que guarda vivències crues de guerres fratricides, persecucions i de segles de lluita per la supervivència. "Canto jo i la muntanya balla" ha estat guardonada el gener del 2020 amb el Premio Cálamo en la categoria "Otra Mirada", i el maig del mateix any, va rebre un dels tretze European Union Prize for Literature 2020.

El segon club de lectura es farà el 15 d'octubre i girarà entorn "La vida sense la Sara Amat" (Labutxaca, 2015), de l'escriptor terrassenc Pep Puig. La novel·la explica la història del que semblava una desaparició. La Sara Amat es va colar una nit d'estiu per la porta del darrere de la casa d'en Pep, el narrador. Entre especulacions i sospites, els fets d'aquells dies van marcar la vida del noi, que va veure com el desig ferotge de fugida de la Sara es feia realitat. "La vida sense la Sara Amat" ha estat reconeguda amb el Premi Sant Jordi 2016.

Les dues activitats estaran moderades pel director de la Biblioteca, Manu Rodríguez, i es faran a la Sala d'Actes del Casal de Cultura per respectar les mesures de distanciament físic. Les inscripcions, però, estan del tot exhaurides. 

Darrera actualització: 13.10.2020 | 09:46