El 'Bestiari' de Carner, a la Temporada Estable

Divendres, 19 de febrer de 2021 a les 13:55

L'espectacle tindrà lloc al Casal de Cultura a les 8 del vespre. 

La temporada estable d’arts escèniques i música organitzada per la Regidoria de Cultura programa per aquest divendres 19 de febrer a les 8 del vespre i al Casal de Cultura un nou espectacle. Es tracta del ‘Bestiari’ de Josep Carner, un concert amb The New Catalan Ensemble i Josep Pedrals a la recitació.  

‘Bestiari’ és un espectacle on paraula, música i imatge es mesclen amb la voluntat d'interpel·lar públics de totes les edats a través de l'audició de 22 cançons breus i originals que sumen la sonoritat dels instruments de la tradició universal als d'arrel catalana.

L’espectacle té un preu de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a 3 espectacles, hi ha una invitació per un quart espectacle del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva d’entrades es fa al Casal de Cultura i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans. Per a més informació, us podeu adreçar al mateix Casal de Cultura (Carrer Pere Aldavert, 4  o al telèfon 93 730 01 32). El cicle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 17.02.2021 | 10:44