El Butlletí Digital no farà vacances

Dimarts, 2 d'agost de 2022 a les 06:55

Continuarà rebent-se, puntualment, els dilluns a primera hora del matí. 

El Butlletí Digital de Matadepera, el servei que recull de les principals activitats previstes al poble per a la setmana en curs i que s'envia gratuïtament als usuaris, tampoc farà vacances aquest any. Durant tot el mes d'agost, doncs, continuarà enviant-se puntualment els dilluns a primera hora del matí per tal de reflectir les principals convocatòries de la setmana al poble. 

El Butlletí Digital es va posar en funcionament a principis del mes d'octubre del 2007, i els usuaris que s'hi apunten, poden rebre per correu electrònic un recull de les principals activitats de la setmana al poble. La iniciativa ja s'acosta a les 750 edicions i cada setmana la reben més d'un miler d’usuaris. Per inscriure's cal anar a la icona que trobareu a la part inferior de la pàgina principal de la web, on posa “Butlletí Digital”.

Per altra banda, Matadepera Ràdio continua aquest mes d'agost la seva secció de l'Agenda d'Activitats del poble, que s'emet de dilluns a divendres a les 9.00h, 12.00h, 15.00h i 17.00h al 107.1 FM i a www.matadeperaradio.cat 

Darrera actualització: 29.07.2022 | 11:59