El Club de Lectura estrena temporada

Diumenge, 13 de setembre de 2020 a les 06:00

La Biblioteca reprèn els debats literaris els pròxims 16 i 17 de setembre, a les 7 de la tarda.

La Biblioteca Àngel Guimerà recupera els Clubs de Lectura després de l'aturada de l'agost. El dimecres, 16 de setembre, es farà la primera sessió a la Sala d'Actes del Casal de Cultura, a les 7 de la tarda. La novel·la protagonista serà "Alex", de Pierre Lemaitre, publicada per Alfaguara a l'octubre del 2015.

Alex és una noia que segrestada que sobreviu com pot al seu captiveri en un magatzem abandonat. El comissari Verhoeven, trastocat pels casos d'assassinats en sèrie en què va treballar anys enrere, no es pot permetre fallar en aquesta nova investigació. Ha de trobar la noia que, un cop aconsegueix fugir del segrestador, sembla evitar el contacte amb la policia. "Alex" és el segon llibre de la tetralogia de novel·la negra publicada per Pierre Lemaitre.

El segon Club de Lectura del mes serà el 17 de setembre, a la mateixa hora, però en aquest cas, es parlarà sobre l'obra "Headhunters", de Jo Nesbo. 

Roger Brown és un exitos caçador de talents (headhunter) que ho té tot: renom en la feina, una relació d'amor amb la gerent una galeria d'art, i diners, molts diners. Tot i això, dedica a seleccionar a les seves futures víctimes en l'espai d'exposició de la seva dona. Els ven peces d'art molt valuoses per després robar-los-hi. Sembla que tenir totes les comoditats del món no és suficient per a ell. Per què?

Les persones que participin en la segona sessió del Club de Lectura al setembre ho debatran. La ubicació de l'activitat es trasllada a les sales del Casal per assegurar les distàncies de seguretat entre participants.

A la dreta, una fotografia d'un club de lectura del juny del 2019.

Darrera actualització: 09.09.2020 | 10:42