El Club Halterofília, a la Copa d’Espanya Màster 2020

Dimecres, 6 de gener de 2021 a les 15:05

L’entitat local es va emportar tres medalles.

El passat cap de setmana dels dies 19 i 20 de desembre va tenir lloc la cinquena edició de la Copa Espanya Màster 2020 que va tenir lloc on line, i on el Club d’Halterofília de Matadepera hi va participar amb 4 representants (2 masculins i 2 femenins).

Dissabte hi van competir Lorenzo Roldán Bujalance i Joaquín Padillo Uroz. El primer va participar a la categoria M50/61kg aconseguint per tercer cop ser el campió d’Espanya màster de la seva categoria. Padillo, per la seva banda, en la categoria M40/81kg va aconseguir un quart lloc i a molt poc d’assolir el bronze.

El diumenge va ser el torn femení. María Márquez debutava en Campionats d’Espanya i va aconseguir un or com a nova campiona d’Espanya màster de la categoria. Dámaris Sosa, per la seva banda va competir per darrer cop en la categoria W35/76 aconseguint revalidar el títol de campiona d’Espanya (el seu cinquè consecutiu), a banda de ser la Campiona de la V Copa d’Espanya Màster 2020, i el trofeu a la millor marca de la competició.

A la dreta, Lorenzo Roldán, Dámaris Sosa, María Isabel Márquez i Francisco Gómez president del club; a sota Lorenzo Roldán i Joaquín Padillo (Fotos: Club Halterofília Matadepera).

Darrera actualització: 04.01.2021 | 10:24

Imatges

.