El Consell Comarcal s’afegeix a la Setmana del Medi Ambient

Dimarts, 2 de juny de 2020 a les 19:15

Amb un parell de tallers virtuals que tindran lloc aquesta setmana

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha programat diferents actuacions de divulgació i conscienciació ambiental en el marc de la Setmana del Medi Ambient que es commemora aquest divendres 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient.

Des de l’ens comarcal es vol incidir en diferents aspectes que treballa habitualment, com el consum responsable, l’ús de la biomassa com a energia renovable de proximitat que cuida dels nostres boscos, la qualitat de l’aire, l’eficiència energètica o el turisme sostenible. També es vol conscienciar sobre aspectes relacionats amb la importància de construir ciutats circulars i la mobilitat sostenible per avançar envers els objectius de reducció d’impacte ambiental a la comarca.

El Consell ha programat dos tallers virtuals referents a consum sostenible i estalvi energètic. Sempre seran a través de la plataforma ZOOM, de forma gratuïta i amb inscripció als enllaços que trobareu a la dreta de la pàgina.

Un primer taller tindrà lloc aquest dimecres a les 6 de la tarda amb el títol “Apunta’t al consum sostenible” on es donaran a conèixer consells per a un consum de proximitat, sostenible i responsable. L’endemà, dia 4, n’hi haurà un altre amb el títol ““Consells d’eficiència energètica a la llar”, amb la difusió de bones pràctiques que podem aplicar a casa per l’estalvi i l’eficiència energètica. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 02.06.2020 | 11:00