El dia més màgic de l’any (amb canvis)

Dimecres, 5 de gener de 2022 a les 07:05

L'acte 'Anem a rebre els Reis' s'ha anul·lat. 

Matadepera havia organitzat per a la vigília de Reis un parell d’actes ben familiars (un al matí i un altra a la tarda) per preparar l’arribada de SSMM els Reis d’Orient.

El primer, però, s'ha suspès. Havia de tenir lloc a les 12 del migdia a la Plaça del Casal de Cultura: la Coral Infantil Clau de Sol juntament amb la Regidoria de Festes havien organitzat una activitat oberta a tothom que portava per nom “Anem a rebre els Reis”, però ha hagut de suspendre's. 

A la tarda, la Cavalcada, batejada aquest any amb el nom d’”Expedició Estel·lar”. Començarà a 2/4 de 6 de la tarda des de la plaça de l’Ajuntament, on tindrà lloc la rebuda a Ses Majestats al balcó de l’Ajuntament i on se’ls hi farà l’entrega d’un regal molt especial de part del poble.

A continuació es començarà la cavalcada per alguns dels carrers del poble fins al seu campament instal·lat al Pavelló Primer d’octubre. Un cop allí, Ses Majestats llegiran el seu pregó des de l’escenari exterior i als volts de 2/4 de 8, entraran al Campament per a acabar de preparar la nit més màgica de l’any, convidant tothom a compartir una estoneta amb el Rei que escolliu.

Darrera actualització: 04.01.2022 | 21:22