El DR’s comença temporada amb bon peu

Dilluns, 19 de setembre de 2022 a les 14:10

L’equip femení guanya els seus dos primers partits. 

El DR’S Matadepera, l’equip de futbol sala del poble, ha començat la temporada amb molt bon peu. Dues victòries en sengles partits amistosos, i una victòria conviden a pensar que aquesta pot ser una gran temporada.

Al primer cap de setmana, l’equip masculí va enfrontar-se amb l’Ático al Pavelló Primer d’Octubre obtenint una victòria per 5 a 4. Els de Paco Arjona van anar sempre per davant del marcador, i l’equip masculí “està recuperant la il·lusió i fent una molt bona feina als entrenaments”, tal i com han assenyalat fonts del club. Per altra banda, l’equip femení, entrenat per Carles Valldaura i Marc Rangel, va obtenir la seva primera victòria: “els mesos d’entrenament i el compromís de les jugadores i equip tècnic van aconseguir la primera victòria davant d'un Corbera de Llobregat que ho va intentar fins al final”, han declarat.

En aquest passat cap de setmana, l'equip masculí va perdre 4-5 contra l'Egara Futsal, i el femení va obtenir una victòria contra la divisió femenina del mateix equip, l'Egara Futsal.

A les imatges, els dos equips, en el seu primer partit (Foto: DR’S Matadepera).

Darrera actualització: 19.09.2022 | 11:39

Imatges