El Matadepera 88 guanya la Supercopa Munich

Dimarts, 11 de febrer de 2020 a les 14:05

Va ser aquest passat dissabte, derrotant al RC Polo.

Aquest cap de setmana s'ha disputat a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa HC, la Supercopa Munich, la nova competició de categoria sènior, a la qual hi competien equips de diverses categories: Divisió d’Honor Femenina i Masculina; Divisió d’Honor B Masculina; Primera Femenina i Masculina, Hockey PLUS BBVA; Segona Femenina, Masculina i Segona Femenina B, a més de Mamis 7x7, 9x9 i Papis.

La competició era a partit únic i s’havien d’enfrontar el campió i el subcampió de cada categoria de la temporada passada, excepte a la Divisió d’Honor on participaran els quatre primers classificats que jugaven semifinals i finals. A les categories de nova creació, com Segona Femenina B i Mamis 9x9, participaven els dos primers classificats de la primera volta de la temporada actual. En definitiva, eren trenta equips dels diferents clubs de Catalunya els que van prendre part a aquesta competició

Com a vigent campió de la categoria de 2a masculí, el Matadepera 88 Hockey hi va participar el passat dissabte 9, enfrontant-se al RC Polo, el sotscampió de la temporada 2018-2019. La victòria va ser pels locals amb un resultat de 2 a 0 i amb gols de Jan Font i del Pau Morera.

Darrera actualització: 11.02.2020 | 09:55