'El Pla' acull una nova exposició amb 'Estadants'

Divendres, 15 d'octubre de 2021 a les 06:55

Aquest divendres a la tarda hi ha la inauguració oficial. 

El centre d’art contemporani El Pla acollirà, del 15 d’octubre al 28 de novembre, l’exposició “Estadants. Ànimes d’estaca”, obra de l’artista urboscà Cesc Homet. Es tracta d’una obra de pensament contemporani per a ser mostrada com a instal·lació escultòrica. L’autor explica que “està composta per una sèrie de peces realitzades amb taula de fusta de pi melis antic, que constituïen l’estructura d’un sostre d’una antiga i senzilla casa catalana, ja derruïda. Totes elles, sent fibra vegetal i matèria llenyosa, havien format part del cos d’un mateix arbre, ja talat i esquarterat. Totes elles, marcades per les ferides de la seva existència, ara alçades, construïdes amb l’ajut d’altres trossos de fusta, han anat adoptant una caracterització figurativa encara que abstracta, procurant-se així el seu propi caràcter discursiu. Totes elles tenen la voluntat d’ocupar un espai, d’estacar-se sobre el territori, d’enclavar-se a terra”.

La inauguració oficial de l’exposició serà el divendres, 15 d’octubre, a les 18 hores. El dissabte 16 i el diumenge 17 es faran dues inauguracions oficioses, a les 12 del migdia.

L’exposició es podrà visitar tots els dissabtes i diumenges, de 12 a 14 hores, a l’espai El Pla (plaça del Pla de Sant Llorenç, 2).

Darrera actualització: 14.10.2021 | 12:30