El Quartet Mèlt tanca la Temporada Estable

Divendres, 2 de desembre de 2022 a les 14:50

Actuaran aquest divendres a les 8 del vespre al Casal de Cultura. 

La Regidoria de Cultura enllesteix el cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’ha allargat fins aquest desembre i que ha inclòs teatre, música, poesia i espectacles infantils. Un nou espectacle tindrà lloc aquest divendres 2 de desembre a les 8 del vespre al Casal de Cultura. 

Es tracta de l’actuació del Quartet Mèlt, el grup vocal jove format el 2012 per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya units pel món del cant coral. Junts van decidir emprendre un il·lusionat projecte conjunt amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre-la a tothom qui els escoltés. Treballen un repertori molt ampli i variat, basat essencialment en obres escrites per a cor mixt a quatre veus a cappella, i que comprèn des de la música antiga fins a temes moderns de gèneres diversos i de caràcter popular. Aquest 2022 el Quartet Mèlt encomana el seu optimisme amb el seu nou espectacle, “Celebrem”, on ens volen demostrar que, per petites que semblin, tenim moltes coses a celebrar.

El preu de l’entrada és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa a Entrapolis, l’enllaç de la qual trobareu clicant el titular. Més informació al Casal de Cultura (93 730 01 32). L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 02.12.2022 | 08:12