El Radioteatre recupera 'El mètode Grönholm'

Dimecres, 27 de maig de 2020 a les 14:15

L'obra es va emetre al gener del 2017 i va ser la darrera interpretació de Santi Rovira

Matadepera Ràdio continua una nova temporada de radioteatre, la vuitena, que passarà per antena, com ja és habitual al darrer dimecres de cada mes a les 10 del vespre. Amb direcció de Maria Glòria Farrés, els arranjaments musicals són de Nina Mataix, el muntatge musical de Carles Artés, el control tècnic de Nil López, i la presentació va a càrrec de l'Albert Beorlegui.

Per aquest dimecres 27 es recupera "El mètode Grönholm", un clàssic contemporani del guionista, dramaturg i traductor barceloní Jordi Galzeran, conegut per altres obres com “Paraules Encadenades”, “Dakota” o la més recent “El crèdit” que es va enregistrar el mes de desembre de 2016. Portada al teatre amb gran èxit, i amb adaptacions cinematogràfiques i televisives, “El mètode Grönholm” va traspassar fronteres, representant-se a diversos països europeus. L'obra mostra com l'ésser humà pot sucumbir davant l'ànsia de poder, la cobdícia, la insolidaritat o la mentida i fer aflorar els seus pitjors instints per tal d'obtenir allò que desitja: poder, prestigi i diners. En aquesta ocasió serà interpretada per Natàlia Grandia, Ricard Martínez, Nil López i Santi Rovira que va oferir aquí la seva darrera interpretació. Pocs dies després de la gravació de l'obra, va morir sobtadament.

A la dreta, un moment de la gravació de l'obra, amb Nil López, Maria Glòria Farrés, Natàlia Grandia, Ricard Martínez, i el malaguanyat Santi Rovira. 

Darrera actualització: 26.05.2020 | 12:36