El Restaurant ‘7vuit7’ guanya el ‘Joc de Cartes’

Dijous, 2 de novembre de 2023

Es buscava la millor mongeta del ganxet del Vallès.

El programa de TV3 “Joc de Cartes” on competeixen diversos restaurants de tot Catalunya que s’enfronten amb un mateix tipus de cuina, ha dedicat l’edició d’aquesta setmana a la mongeta del ganxet. Emès aquest dimecres al vespre, dels quatre restaurants que hi van participar, va acabar guanyant el “7vuit7” de Matadepera.

A banda d’aquest local, del qual el seu cap de cuina és Txus Garreta, la resta dels establiments que hi van participar van ser Can Tastet a Sant Feliu de Codines; la Masia Can Palau de Vilanova del Vallès, i La Granja Vacarisses de Vacarisses.

Com cada setmana, els propietaris de cada restaurants, són a la vegada jutges i concursants, han de valorar els seus competidors i han de tenir present que en molts casos, el sistema de puntuació pot capgirar el resultat final de la classificació.

Presentat pel cuiner Marc Ribas, no és el primer cop que Matadepera hi participa amb èxit, ni que sigui de manera indirecta. L’any 2021, el Restaurant La Balma de Blanes, regentat per Bibiana Isern i Toni Marin i que havien estat uns anys al carrer Sant Joan, va guanyar el del millor establiment de producte local d’aquest municipi de La Selva.

Podeu recuperar el programa emès ahir a l’enllaç que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

A les imatges, dos moments del programa emès aquest dimecres.

 

Darrera actualització: 7.11.2023 | 10:11