El Servei Local d’Ocupació al Programa 30 Plus

Dimecres, 13 d'octubre de 2021 a les 06:55

El termini per subscriure contractes finalitza 31 de març.

Aquest mes d’octubre ha començat la sisena edició del programa d’ocupació 30 Plus, dirigit a persones que actualment estan a l’atur. El 30 Plus té per objectiu afavorir la inserció laboral de persones desocupades de 30 anys i més, -preferentment majors de 45 anys- mitjançant la contractació laboral i proporcionant-los recursos, formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. El Consell Comarcal està cercant empreses que estiguin interessades en aquestes contractacions.

En aquesta convocatòria, 80 persones seran les beneficiaries d’aquesta experiència professional d’un mínim de 6 mesos que es complementa amb formació i acompanyament personalitzat.

El Consell Comarcal ha obert el termini perquè les empreses interessades en incorporar persones majors de 30 anys es subscriguin al programa. Les empreses que contractin persones participants del programa rebran una subvenció econòmica equivalent al salari mínim interprofessional pels mesos de durada del contracte, fins a un màxim de 9 mesos i proporcional a la jornada laboral. El termini per subscriure contractes finalitza 31 de març.

Per a més informació, us  podeu adreçar al correu ocupacio@matadepera.cat 

Darrera actualització: 08.10.2021 | 12:53