El SIAD, disponible a 11 municipis de la comarca

Dimecres, 4 d’octubre de 2023

És el Servei d’Informació i Atenció a les Dones

Els municipis de menys de 20.000 habitants de la comarca compten amb un nou servei des d’aquest estiu. Es tracta del Servei d’Informació i Atenció a les Dones que el Consell Comarcal del Vallès Occidental ofereix als 11 municipis que formen part de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials. La finalitat del servei és la d’oferir atenció, informació, assessorament i suport a dones en diversos àmbits com el laboral, personal o jurídic. També s'assessora en matèria de violències masclistes i acompanyem a les usuàries en tot el procés.

 El SIAD Comarcal es troba de forma itinerant als municipis de menys de 20.000 habitants de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials (ABSS) del Vallès Occidental: Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. Els serveis tècnics del Consell es desplacen als municipis per tal d’oferir atenció directa i personalitzada.

Amb aquesta mesura, el Consell Comarcal vol garantir el compliment de la Llei 5/2008, de 24 d’abril, del dret de les dones a eradicar la violència masclista i acostar a la ciutadania aquest recurs.

Les persones que vulguin demanar cita prèvia poden fer-ho a través del correu electrònic ccvoc.genere@ccvoc.cat o al telèfon 662 95 98 80.

Per a més informació, podeu clicar l’enllaç que trobareu en aquesta mateixa notícia.

 

Darrera actualització: 2.10.2023 | 12:52