Els Joves ja tenen un local propi al poble

Dijous, 29 d'abril de 2021 a les 06:50

L’Ajuntament els ha cedit part de l’antiga caserna

Coincidint amb la reactivació de Consell de Joves de Matadepera que estava inactiu des de feia anys, l’Ajuntament va signar aquest dimarts a la tarda i amb alguns dels seus representants, l’acord de cessió d’un dels locals de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, situada a l’entrada del poble per la carretera de Terrassa. Va ser amb l’alcalde Nil López i representats del col·lectiu juvenil. A l’acte protocol·lari també hi van assistir els regidors Marcel·lí Bosch i Carme Querol, el dinamitzador juvenil Jesús Soler i d’altres membres del col·lectiu.  

El nou Consell de Joves de Matadepera està format per entitats juvenils, grups informals i joves a títol individual del poble. L’espai cedit, que es dirà precisament “La Caserna”, estarà autogestionat pel propi consell en col·laboració directa amb l'ajuntament a través de la Regidoria de Joventut.

Així doncs, la pròpia regidoria tindrà dos espais destinats als joves: L'Hotel i aquesta nova seu, en una aposta per arribar a totes les franges d'edat i promoure la participació i l'autogestió dels joves. Els objectius del Consell de Joves de Matadepera són representar aquest col·lectiu i  promoure la participació associativa, entre d’altres. Per contactar-hi, conselljovematadepera@gmail.com o per instagram a @la_caserna.

A la dreta, imatges de l’acte de cessió, aquest dimarts (Fotos: Miquel Badia)

Darrera actualització: 29.04.2021 | 10:34

Imatges

. . .