Els pesssebristes busquen voluntaris

Dimarts, 3 d'octubre de 2023 a les 06:10

El presenten cada any a la Plaça de la Germandat

Els Amics del Pessebre de Matadepera ja estan preparant el diorama d’aquest any, que com és habitual, estarà situat a la Plaça de la Germandat, al costat de l’Església Parroquial, des de la vigília de Nadal i fins al dia de la Candelera. I enguany, en la celebració del seu 45è aniversari tornen a obrir una convocatòria a la recerca de nous col·laboradors.

“L’elaboració d’un dioradama com el que preparem cada any”, han declarat fonts de l’entitat, “comporta moltes hores de dedicació, una feina de treball diversos, materials, fusta, pedra, sorres, guix... i un munt de tècniques. Utilitzem eines de tot tipus, però també cal planificar-se i organtizar-se. I sempre falten mans” .

L’entitat, doncs, obre la porta a tots aquells que tinguin ganes de passar-ho bé. La trobada és els divendres a la tarda a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil. Per a més informació us podeu adreçar al Pere Porcar (619 00 28 81).

Els Amics del Pessebre van exposar el seu primer diorama l’any 1978. Des de llavors, la seva obra ha conegut diversos escenaris: la finestra de Cal Barber (al carrer Sant Joan), la Sala del Parc del Casal de Cultura (actualment, Matadepera Ràdio), i la plaça de la Germandat, on estan actualment.

A la imatge, el pessebre de l’any passat el dia de la seva inauguració (Foto: Miquel Badia)

 

Darrera actualització: 02.10.2023 | 12:47

Imatges