Els residus no fan vacances

Dissabte, 30 de juliol de 2022 a les 06:10

El Consorci fa campanya per continuar reciclant.

Amb l’arribada de les vacances i les estades a d’altres llocs fora del nostre entorn habitual, és molt possible que els hàbits de reciclatge que tenim ben assumits la resta de l’any es relaxin. És per aquest motiu que el Consorci Residus Vallès vol recordar que els residus no fan vacances i que cal seguir gestionant de la millor manera les deixalles que generem, allà on siguem.

A través d’una campanya que ha començat aquests dies, l’entitat vol recordar que cal posar cada cosa al seu contenidor i així es podrà separar i reciclar correctament. També es recomana fer servir totes les R (reduir, reciclar, reutilitzar i repensar) i ser conscients de la necessitat d’evitar el malbaratament alimentari.

El Consorci també vol recordar que si aprofitem les vacances per fer canvis a casa o substituir mobiliari o electrodomèstics, tenim a prop una deixalleria municipal i també el servei de recollida de mobles i estris vells. I un últim advertiment: recordar la importància de cuidar el nostre entorn natural i no deixar-hi mai residus.

A la dreta, la imatge de la campanya.

Darrera actualització: 29.07.2022 | 09:28