Els Sèniors del M88H guanyen el Campionat de Catalunya

Dilluns, 15 de maig de 2023

Els dos equips ho han fet per shoot outs.

Cap de setmana intens pels equips sèniors i més nous del Matadepera 88 Hoquei. Papis i Mamis han disputat en les seves respectives categories les finals del Campionat de Catalunya: Les Mamis jugaven a Matadepera contra el Sitges, mentre que els Papis es desplaçaven a Les Pedritxes per jugar la seva final contra el CD Terrassa Hockey.

En un partit molt igualat, les Mamis van empatar a 1 en el temps regular. El Matadepera va remuntar un partit en el qual el Sitges es va avançar en el segon quart de penal córner. Montserrat Prats va igualar en el tercer de jugada, mantenint el resultat fins al final. En els shoot outs, les Mamis del poble van ser més efectives, guanyant per 4 gols a 2.

Els Papis per la seva banda van empatar a 0 en un partit molt lluitat i disputat. La falta d’encert i les aturades dels porters van deixar el marcador sense inaugurar. Els shoot outs van seguir una dinàmica semblant i, finalment, un solitari gol del Matadepera 88 Hoquei va donar la victòria davant el CD Terrassa.

A les imatges, les Mamis i els Papis del M88H (Fotos: M88H).

Darrera actualització: 15.05.2023 | 12:46

Imatges