Enquesta del Pla Local de Joventut

Dimecres, 3 de gener de 2024

L'objectiu és recollir l’opinió de joves de 12 a 19 anys.

La Regidoria de Joventut ha començat a treballar en el nou Pla Local de Joventut, que es preveu que estigui enllestit aquest proper mes de març. El nou document, que serà operatiu del 2024 al 2028, inclourà programes, projectes i actuacions enfocats a dinamitzar el col·lectiu juvenil del poble, així com focalitzar les polítiques de joventut i donar resposta a les necessitats del jovent.

La regidora de Joventut, Estel Riera, explica que el nou pla “ajudarà a conèixer la situació de les polítiques d’aquest col·lectiu al poble, a identificar-ne les necessitats i a trobar els recursos per poder planificar diferents actuacions d’una forma fonamentada”.

Des de la regidoria s’han convocat dues reunions obertes al jovent, que han servit per recollir les seves propostes i inquietuds. Una altra eina que s’ha impulsat és una enquesta digital, dirigida a joves de 12 a 19 anys i amb la qual es pretén recollir opinions, inquietuds i propostes per incorporar al nou Pla Local de Joventut. L’enquesta es pot respondre mitjançant l’enllaç que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

A la imatge, la regidora Estel Riera i el cap de l’àrea de Benestar Social i Joventut Adrià Pagès, quan van ser entrevistats sobre el tema als estudis de Matadepera Ràdio, el passat mes de novembre (Foto: Comunicació)

Darrera actualització: 28.12.2023 | 13:24

Enllaços