Entrega de premis del concurs de dibuixos de la Policia

Dijous, 30 de juliol de 2020 a les 13:00

L'entrega d'obsequis ha estat aquest matí a davant l'ajuntament. 

Durant els dies de confinament, la Policia Local va engegar una iniciativa per distreure les criatures que consistia en repartir un dibuix perquè el poguessin pintar. Un cop colorejat, es demanava que el fessin arribar per correu electrònic a l'OAC.

Acabat el confinament i entre tots els dibuixos rebuts, s'ha fet un sorteig a porta tancada d'una gorra de la Policia Local i diversos escuts per als participants guanyadors. 

Avui al matí, l'alcalde de Matadepera, Nil López, acompanyat del Sotsinspector en cap de la Policia Local, Xavier Cabot, el Sergent sotscap, Xavier Val, i diversos agents del cos, han fet entrega a davant l'ajuntament dels obsequis als infants que han estat premiats per la seva participació en la iniciativa. Un cop entregats els premis, els premiats també han pogut pujar a un dels cotxes patrulla i interactuar amb la gossa policia, Rose.

Des de la Policia Local recorden que els premiats que no hagin pogut assistir a l'entrega d'obsequis, poden passar a recollir l'escut a la prefectura de la policia.

 

A la dreta, entrega d'obsequis als participants guanyadors del sorteig (Fotos: Miquel Badia). A sota, els dibuixos guanyadors, un cop fet el sorteig (Foto: Policia Local). 

Darrera actualització: 30.07.2020 | 15:50