Es constitueix la Confraria de Montserrat

Dimarts, 23 de maig de 2023

S’està preparant una peregrinació a Roma.

Una quarantena de persones van assistir el passat dissabte a la a la constitució de la Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de Matadepera. A la parròquia de Sant Joan es va oficiar una Missa que va estar presidida pel Pare Joan M. Mayol, rector de Montserrat, i el rector de la parròquia Mossèn Guillem López. De Montserrat es va rebre un llantió, una insígnia i una cèdula com a confrares.

Al final es va cantar el Virolai davant la imatge de la Mare de Déu de Montserrat, situada a l’altar i, després de la foto de família, es va concloure l’acte amb un piscolabis al centre Parroquial, on es va obsequiar el Pare Joan M. Mayol amb un fulard de la Confraria matadeperenca.

Peregrinació a Roma

Per altra banda, i tal i com es va anunciar en el seu moment, amb motiu del 800 aniversari de la creació de la Confraria de Montserrat es realitzarà una peregrinació a Roma els dies del 6 al 9 d’octubre, en que està prevista una audiència amb el Sant Pare, Concert de l’Escolania, Sardanes per la pau, entre d’altres. El termini per inscriure’s s’ha ampliat fins el dia 30 de juny.

Tots els interessats en rebre informació de la Confraria i en la inscripció a la peregrinació a Roma poden fer-ho els dilluns de 20:00h a 20:45 a la Parròquia de Sant Joan de Matadepera.

A les imatges, dos moments de la celebració. A sota, un moment de l’entrega de l’obsequi al Pare Joan M. Mayol.

(Fotos: Confraria i Joan Moreno).

Darrera actualització: 23.05.2023 | 12:06