Es desactiva l’aplicació BeeSafe

Divendres, 1 de setembre de 2023

L’Ajuntament recorda que hi ha altres APPs de seguretat.

L’aplicació Beesafe, que permetia que es pogués tenir una via directa de connexió i alarma amb la Policia Local, ha deixat de funcionar aquest dijous 31 d’agost. Fonts de l’equip de govern han declarat que “si bé quan es va posar en marxa encara estàvem en plena onada de robatoris al municipi i la ciutadania estava molt sensibilitzada, amb el temps ha deixat d’utilitzar-se, i per posar un exemple ben gràfic: als sis primers mesos de l’any, la policia només va rebre un avís, i va ser perquè qui la va activar s’havia equivocat”.

La Regidoria de Seguretat i Protecció Ciutadana vol recordar que Mossos d’Esquadra ha renovat la seva APP i que el telèfon de la Policia Local és plenament operatiu (93 787 01 35).

“L’aplicació del pànic”, com se la va anomenar, va entrar en funcionament el febrer del 2019 i permetia quatre tipus d’alarmes per activar, en funció de l’emergència: en taronja, si hi havia intrusos a casa, en blau fosc en cas que es tractés d’incidències amb l’alarma de casa, en verd per si es detectava activitat sospitosa a alguna casa veïna i en blau clar per si s’observava presència estranya al carrer.

Darrera actualització: 1.09.2023 | 08:09