Es presenta el llibre ‘El Hockey a Catalunya’

Dimecres, 8 de novembre de 2023 a les 19:10

Al Matadepera 88 Hoquei li dediquen 3 pàgines.

En un acte força concorregut, la Casa de l’Esport de Terrassa va acollir aquest dilluns al vespre la presentació del llibre “El Hockey a Catalunya”, un llibre de Josep Maria Biosca editat per la Federació Catalana de Hockey amb motiu del seu centenari.

Amb pròleg de l’actual president de la federació, Xavi Adell, el llibre actualitza, al llarg de més de 260 pàgines i profusió d’il·lustracions, el que ja es va publicar l’any 1999 amb motiu del 75è aniversari de la Federació, i és per això que fa un recorregut de la història de l’esport al nostre país, recordant els antecedents i la consolidació, però també moments difícils, com els primers anys de la postguerra.

El llibre arriba fins als nostres dies, i inclou un llistat d’olímpics i de clubs, entre els quals hi ha el del Matadepera 88 Hoquei (al que li dedica tres pàgines), però també d’altres de casa nostra com el CD Terrassa Hockey, el Club Egara o l’Atlètic.  

El llibre es pot adquirir virtualment a través de la pàgina de la federació, l’enllaç del qual trobareu en aquesta web però també en la seva versió en paper al preu de 40 €.

A la imatge, un moment de la presentació de l’acte amb el seu autor, Josep Maria Biosca, signant un exemplar dedicat al M88H, i acompanyat d'en Llorenç Bitrià, president del M88H; Xavi Comerma, coordinador del club i Quico Sala, assessor del president.

Darrera actualització: 07.11.2023 | 13:24