Es presenta el Torneig Hockey Solidari

Dimarts, 16 de maig de 2023 a les 13:45

Tindrà lloc al Club Egara el 4 de juny.

Les dependències municipals van acollir el passat dilluns 15 de maig la presentació d’una nova edició, la que fa 13, del Torneig Hockey Solidari Rafa Mundet In Memoriam, que tindrà lloc al Club Egara el 4 de juny, i on s’hi donaran cita diverses modalitats esportives com hockey, pàdel, tennis, cursa, caminada i d’altres activitats.

El president de l’associació THS, David Estany, i la vicepresidenta, Mònica Arch, es van reunir amb l’alcalde Nil López, i els regidors Núria Garcia, Xavi Mampel i Albert Recasens per presentar aquesta nova convocatòria, la recaptació aconseguida de la qual anirà destinada als projectes “Club esportiu inclusiu GOEL 2023" de Fundació Privada GOEL, “Esport i Educació" de Càritas Terrassa, "Atenció al pacient amb HCL" de l’Asociación Todos contra la Histiocitosis, i “Assistència pediàtrica a la població infantil de Khalte i voltants” de Pont Solidari al Món.

L'Associació Torneig Hockey Solidari està formada per membres dels cinc clubs d’hoquei de Terrassa i Matadepera: Matadepera 88 HoqueiLínia 22Club Deportiu Terrassa HockeyClub Egara i Atlètic Terrassa Hockey Club. Des de l’any 2009 celebra anualment aquest torneig solidari. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes des del passat 29 d’abril.

A la imatge, els responsables del Torneig Hockey Solidari a l’exterior de l’Ajuntament  (Foto: THS).

Darrera actualització: 16.05.2023 | 10:31