Es retiren els llaços grocs de davant l’Escola de Música

Divendres, 12 d'abril de 2019 a les 20:25

És un espai destinat a la campanya electoral

Els llaços grocs amb la paraula “Llibertat” que des del passat mes de novembre estaven situats a la reixa que hi ha davant l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou, han estat retirats aquest matí. El motiu no ha estat cap ordre de la Junta Electoral Central, sinó que aquest és un espai que tradicionalment s’ha destinat a la col·locació de propaganda electoral. És per altra banda, l’únic espai habilitat en tot el poble i així es va establir, entre d’altres, a les eleccions europees de 2014, les municipals del 2015, i les autonòmiques del 2017.

Fonts municipals han anunciat que aquesta retirada és temporal i que acabades les eleccions (tant les generals del 28 d’abril com les municipals del 26 de maig) es podran tornar a col·locar els llaços.

La paraula “llibertat” a la reixa que hi ha davant l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou, es va penjar per primera vegada el passat primer d’octubre per commemorar el primer aniversari del referèndum. Arrencada parcialment dies més tard, el passat 18 de novembre es va tornar a penjar en un acte festiu organitzat per ANC Matadepera i CDR Matadepera

A la dreta, aspecte de la reixa aquesta tarda. 

Darrera actualització: 12.04.2019 | 20:29