'Estadants', nova exposició a 'El Pla'

Diumenge, 24 d'octubre de 2021 a les 14:00

Es podrà visitar fins al proper 28 de novembre. 

Amb la presència de la regidora de cultura Núria Garcia, el centre d’art contemporani El Pla va inaugurar el passat divendres 15 d’octubre, l’exposició “Estadants. Ànimes d’estaca”, obra de l’artista urboscà Cesc Homet. La inauguració de l’exposició va comptar també amb l’artista, Toni Fàbregas, president del Col·lectiu d’Art, i el també artista Pep Busquet entre d’altres.

“Estadants. Ànimes d’estaca” és una obra de pensament contemporani per a ser mostrada com a instal·lació escultòrica. L’autor explica que “està composta per una sèrie de peces realitzades amb taula de fusta de pi melis antic, que constituïen l’estructura d’un sostre d’una antiga i senzilla casa catalana, ja derruïda. Totes elles, sent fibra vegetal i matèria llenyosa, havien format part del cos d’un mateix arbre, ja talat i esquarterat. Totes elles, marcades per les ferides de la seva existència, ara alçades, construïdes amb l’ajut d’altres trossos de fusta, han anat adoptant una caracterització figurativa encara que abstracta, procurant-se així el seu propi caràcter discursiu. Totes elles tenen la voluntat d’ocupar un espai, d’estacar-se sobre el territori, d’enclavar-se a terra”.

L’exposició es podrà visitar tots els dissabtes i diumenges, de 12 a 14 hores, a l’espai El Pla (plaça del Pla de Sant Llorenç, 2) fins al 28 de novembre.

A les imatges, diversos moments de la inauguració de l’exposició (Fotos: Miquel Badia).

Darrera actualització: 21.10.2021 | 13:48

Imatges