I després de la baixada... la plantada

Diumenge, 15 de gener de 2023 a les 05:55

A les 12 del migdia està prevista l'operació a la Plaça de Cal Baldiró.

Després de la Baixada del Pi, les Festes de Sant Sebastià continuen aquest diumenge amb el pi encara de gran protagonista. Així, a les 8 hi haurà l’acció de pelar el pi que anirà a càrrec dels habituals peladors. I a les 12 del migdia, i a la mateixa plaça de Cal Baldiró, un dels actes més esperats de les festes: la plantada del pi. Com l’any passat la plantada del pi es portarà a terme amb tota l’essència més pura de la nostra tradició i la viurem com feien els nostres antecessors: utilitzant cordes i ternals, fent servir la força i traça humana i alhora mantenint la unió entre els matadeperencs.

D’aquesta manera volem preservar els actes el màxim representatius amb el passat, a la Matadepera rural i a les feines del bosc i del camp. L'acte està organitzat per La Colla del Pi.

Altres activitats previstes són l’Anem a fer un tomb per Matadepera, que començarà a les 9 del matí des de la Plaça de Cal Baldiró. 

Més informació sobre aquests i els altres actes del matí la trobareu al banner específic en aquesta mateixa web, a l'agenda d'activitats i al web de la Germandat.

Darrera actualització: 13.01.2023 | 12:44