Incertesa sobre les pluges d’aquest dissabte

Dissabte, 26 d'agost de 2023 a les 11:25

En principi, no s’anul·la ni es canvia cap acte.

Les previsions meteorològiques d’aquests darrers dies apunten que aquest dissabte no només hi ha una notable baixada de temperatures sinó que les pluges poden ser generals arreu del país. A Matadepera, concretament, es preveuen precipitacions a partir de les 10 de la nit, però molt minses, que no arribarien al mig litre per m2. I que demà se’n podrien produir amb major quantitat (sense superar els 5 litres per m2) des de primera hora del matí fins a les 5 de la tarda.

“Malgrat aquestes previsions, hi ha molta incertesa”, apunta el meteoròleg Francesc Mauri, amb qui l’Ajuntament ha contactat per mirar d’afinar més la previsió: “les condicions que tenim a dia d’avui poden fer que en molt poca distància, hi puguin caure xàfecs ben intensos, o que no caigui ni una gota. En qualsevol cas, el que hagi de passar, serà ben ràpid”.

És per aquest motiu que s’ha decidit de moment  no canviar ni anul·lar cap acte a l’espera del que es vagi produint. En aquesta mateixa web, així com a les xarxes socials de l’Ajuntament s’anirà anunciant qualsevol canvi que es produeixi.

A la imatge, mapa de previsió per aquest diumenge (Meteocat).

Darrera actualització: 26.08.2023 | 16:10