Informe de l’Escola Matadepera de Bolívia

Dilluns, 7 d’agost de 2023

Després de la pandèmia, han reprès les seves activitats.

Fa prop de deu anys, el març de 2014, es va inaugurar l’Escola Matadepera a Santa Cruz de la Sierra, Bolívia. Aquest projecte, impulsat en el seu moment per Manel Carrera des de la Fundació Banc de Recursos, va comptar amb la solidaritat i col·laboració de moltes persones de Matadepera, que van participar d’una gran festa de cooperació a la Masia la Tartana, el novembre de 2010.

L’escola va començar a construir-se l’any 2011, dos anys més tard ja s’hi impartien classes, i el contacte s’ha anat mantenint. Ara, fa pocs dies, la Fundació Banc de Recursos ha rebut l’informe de les activitats que s’han dut a terme en aquests dos darrers exercicis, un cop superada la pandèmia, i on es constata que a finals del 2021 es va tornar a l’educació presencial plena, el que va permetre als seus organitzadors desenvolupar activitats de capacitació al mateix centre i a d’altres unitats educatives.

D’entre les actuacions que s’han dut a terme i que estan ja programades pels propers mesos destaquen la formació de professorat, l’ús de plataformes educatives virtuals, i l’elaboració d’un nou pla educatiu.

A les imatges, diverses activitats que s’han dut a terme a l’escola boliviana que porta el nom del nostre poble (Fotos: Fundació Banc de Recursos).

Darrera actualització: 25.07.2023 | 13:50

Imatges