Ja es pot veure l'acte de la Diada

Dimecres, 13 de setembre de 2023 a les 14:15

Va tenir lloc el diumenge al Casal de Cultura.

L'Ajuntament de Matadepera es va afegir a les celebracions institucionals de la Diada de l’11 de Setembre programant un acte obert a tothom que va tenir lloc al Casal de Cultura el passat diumenge 10 de setembre al migdia. La Sala d’Actes es va omplir de gom a gom i a la convocatòria hi va assistir l’alcalde Guillem Montagut, i alguns regidors de l’Ajuntament: Anna Piñol, Núria Garcia, Estel Riera, Dolors Martí, Jordi Mercader, Nil López, Laia Sala, i Gabriel Pirla.

L’acte va començar amb un minut de silenci per les víctimes del recent terratrèmol que ha tingut lloc al Marroc. Tot seguit, es fer la lectura del manifest, per continuar amb una conferència que va impartir l’escriptor i periodista Vicenç Villatoro sobre els fets de 1714. Tot seguit, una actuació musical que va anar a càrrec de la soprano Irene Arquillué i el pianista i coordinador local de l’ANC, Joan Manau. I el Cant dels Segadors, com és tradicional, va tancar l’acte.

Podeu veure l’acte que va enregistrar Matadepera TV a través de l’enllaç que trobareu en aquesta mateixa pàgina, així com un enllaç de la Generalitat per contactar amb familiars del Marroc.

A les imatges, diversos moments de l’acte (Fotos: Miquel Badia).

Darrera actualització: 12.09.2023 | 11:33