Ja ha arribat la neu a Matadepera

Dissabte, 9 de gener de 2021 a les 08:30

Informació actualitzada a les 11:35

A les 11 del matí ha tingut lloc un nova reunió virtual amb l’alcalde Nil López, i la regidoria de Seguretat i Protecció Civil per avaluar la situació al poble després de les primeres hores de neu. 

I és que tal i com estava previst per part del Servei de Meteorologia de Catalunya,als volts de les 4 de la matinada d’aquest dissabte ha començat a nevar a Matadepera. Les temperatures indicades a l’estació meteorològica del Casal de Cultura han oscil·lat entre els 0.6º (entre les 4 i les 5 de la matinada) i els 3 graus, i les precipitacions han començat a partir de les 5 del matí, sense interrupció, com a mínim fins al migdia. 

El GIAM(Grup d'Intervenció d'ADF) ja ha netejat i tirat sal a les zones més altes del municipi amb els dos vehicles dotats amb pales llevaneus i el suport d’un tercer. A la resta del poble, la neu no ha pres tant. També s’ha netejat la carretera BV 1221 fins a La Barata, tot i que les autoritats recomanen que no s’hi passi. D’altra banda, l’Ajuntaments’ha posat en contacte amb totes les masies del poble per comprovar que no hi hagi hagut cap incidència. 

A la part superior de la pàgina webteniu un bàner amb tot un seguit de consells per afrontar el fred amb precaució. 

A la dreta, i a la primera imatge, un dels camions llevaneus retirant neu a les 8 del matí (Foto: ADF Matadepera)

Darrera actualització: 09.01.2021 | 11:37