Joan Paüls dirigeix ‘No vull ser un heroi’

Divendres, 13 de maig de 2022 a les 06:10

El matadeperenc ha rodat el curt al Pediatric Cancer Center.

El director de cinema matadeperenc Joan Paüls acaba de rodar “No vull ser un heroi” un curtmetratge basat en el conte del mateix títol que es va publicar al 2019 per MUA Solidaris, amb l’objectiu de recaptar diners per la investigació del càncer infantil.

Adaptat al cinema pel mateix Paüls, la història gira entorn al Guille, un nen que es troba hospitalitzat a causa d’un càncer, i que un dia, i a la seva habitació, troba un ninot de peluix i un diari secret. A l’hora de fer el càsting dels nens que intervenen al curt, es va fer una intensa recerca per trobar als protagonistes, que procedeixen d’escoles de teatre. El repartiment es completa amb Mònica Glaenzel, Borja Espinosa i Teresa Sánchez.

El rodatge va tenir lloc els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig, i es va dur a terme al nou Pediatric Cancer Center, que obrirà les portes d’aquí a poques setmanes, i que es convertirà en el centre d’oncologia infantil més gran d’Europa. El curt està produït per Igluuu Studio i ha comptat amb una subvenció de l’Institut Català d’Empreses Culturals, i el suport de la Fundació Manuel Lao, Carreras Dental i Lasenor Emul, a banda de diverses associacions relacionades amb el càncer.  

Després de treballar a Londres, Madrid i Los Angeles, Joan Paüls (1990) ha decidit tornar a Catalunya per seguir la seva carrera de director. Paüls va tenir un dels seus primers reconeixements a l’edició del 2014 del “Filmat” a Matadepera quan va ser premiat el seu film “A l’altra banda de la finestra”.

A la dreta, diversos moments de rodatge del curtmetratge (Fotografies de @Maragda Muntane i ©Itsaso Arizkuren).

Darrera actualització: 13.05.2022 | 07:59

Imatges