Josep Prats guanya la Lligueta 9 Forats de golf

Dilluns, 4 de desembre de 2023 a les 14:20

Ha tingut lloc des del passat mes de març.

Josep Prats Mañosa ha estat el guanyador de l’edició del present any 2023 de la Lligueta 9 Forats del Camp de Golf Municipal en acumular un total de 80 punts en Handicap Indistint Masculí / Femení. El segon classificat ha estat Ernesto Lapiedra Cánovas, amb 78 punts. Carles Iribarren Donadeu va quedar primer en Scratch Masculí, amb 51 punts, i Alaia Reparaz Illa va ser primera en Scratch Femení, amb 31. Pel que fa estrictament a la sisena prova, la primera classificada en Handicap Indistint Masculí / Femení va ser Maria Teresa Sorrosal Navarra, seguida de Alberto Lechuga Fuentes. Eduard Arbós Borràs va guanyar en Scratch Masculí, i Alaia Reparaz Illa, en Scratch Femení.

El passat diumenge 26 de novembre es va realitzar l’acte de lliurament de premis d’aquesta competició, que va començar el passat 12 de març. Per la classificació final puntuaven els quatre millors resultats del total de sis proves de que consta la lligueta.

El Camp de Golf Municipal acollirà els dies 16 i 17 de desembre el tradicional Campionat de Nadal, que es disputa per parelles.

Darrera actualització: 04.12.2023 | 09:59