Juma Bigatà presenta el seu llibre a l'Hotel

Dijous, 14 d'octubre de 2021 a les 20:05

Serà aquest divendres al vespre i comptarà amb Cesc Bosch. 

El jove matadeperenc Juma Bigatà va ser guardonat el passat mes de setembre amb el premi de Poesia Senyoriu d'Ausiàs March, un guardó literari de caràcter anual que l’Ajuntament de Beniarjó atorga des del 1981. La seva obra, “Un estany que vessa” està publicada per l’Editorial 3i4 i es presentarà a Matadepera aquest divendres 15 d’octubre a ¼ de 9 del vespre a l’Hotel, en un acte que comptarà amb Cesc Bosch.

Juma Bigatà (Matadepera, 1994) és graduat i màster en Història Contemporània per la Universitat Autònoma de  Barcelona. Editor de la revista Poetry Spam (www.revistapoetryspam.com), “revista antipoètica de treballadors precaris i desocupats”, va ser becat per la Fundació Joan Maragall per investigar l’experiència de les comunitats cristianes als moviments veïnals i obres antifranquistes de Terrassa. Aquest estiu ha gravat un documental amb el testimoni de set poetes de València, Mallorca i Catalunya  

“Un estany que vessa” és el seu primer llibre. Abans, ha aparegut en el pamflet visceral “La Tempesta” (La Calúmnia), i en els fanzines “Cafès Pendents” (Barcelona) i “Ojo Silva” (Valdivia, Chile).

Darrera actualització: 14.10.2021 | 12:27