La Biblioteca actualitza els seus horaris

Dimarts, 30 de juny de 2020 a les 06:50

L’espai, però encara continua amb limitacions per la pandèmia.

Malgrat que la totalitat d’equipaments municipals ja han entrat en la fase de represa, que, a efectes pràctics implica essencialment anar en mascareta i mantenir les distàncies de seguretat, la Biblioteca Àngel Guimerà encara no s’hi ha pogut incorporar.

El motiu és que encara no s’ha definit el pla sectorial per a biblioteques, pel que encara hi ha més limitacions de les habituals, entre les quals hi ha el fet que la Sala Infantil està tancada,  que els usuaris no poden accedir lliurament a la col·lecció de documents, i que el documents retornats han de passar una quarantena de 14 dies fins que es puguin tornar a prestar a un altre usuari.

A banda d’aquesta normativa, n’hi ha d’altra, com el fet que l’aforament està limitat a 17 persones per garantir la distància d’1,5 metres i que l’ús de la mascareta és obligatori per accedir a la biblioteca. Sí que en canvi, s’han flexibilitzat algunes mesures. Així, hi ha servei de préstec i retorn de documents; es pot venir a estudiar, es poden fer servir els ordinadors de la biblioteca, i es pot imprimir.

Des d’aquest dilluns, els horaris de la Biblioteca Àngel Guimerà són: matins de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 hores, i tardes de dimarts a dijous de 16.30 a 20.30 hores.

A la dreta, imatge de la bibliteca, aquests dies (Foto: Miquel Badia).

Darrera actualització: 29.06.2020 | 13:47