La cantant Nunu impulsa una campanya de micromecenatge

Diumenge, 13 de desembre de 2020 a les 06:50

El seu objectiu és enregistrar el seu primer EP, “L’Eco de la Cova”

Nunu és el pseudònim artístic de Núria Garcia Duran, la cantant i musicòloga matadeperenca que acaba de llançar una campanya de micromecenatge a Verkami per tal de poder enregistrar el seu primer EP. El projecte es titula “L’Eco de la Cova” i consisteix en un recull de poemes musicats, extrets del poemari “Cova”, d’Anna Fernández.

De fet, ja fa temps que la cantant musica alguns dels poemes en directe a l’espectacle que han creat, juntament amb l’autora del poemari i la il·lustradora Judith con H, que també dibuixa en viu. Fruit d’aquesta col·laboració, la Nunu explica que s’ha decidit a enregistrar el material sonor que ha creat i, per fer-ho possible, demana la col·laboració de mecenes, que hi poden contribuir amb diverses aportacions econòmiques. Cadascuna d’elles, rebrà una recompensa, ja sigui en format de l’EP físic, la descàrrega digital de l’EP, o bé, sumant-hi un exemplar del poemari “Cova”, làmines amb les il·lustracions de Judith con H, l’enregistrament d’una cançó de l’EP amb dedicatòria personalitzada, un concert en directe o l’espectacle complet.

El vídeo de presentació de la campanya de micromecenatge del projecte “L’Eco de la Cova” ha estat realitzat per Míriam Vila.

Per col·laborar en el projecte: vkm.is/ecodelacova.

Darrera actualització: 11.12.2020 | 10:59

Vídeo - Àudio