La Fira i la grimpada infantil, actes d'aquest matí

Dissabte, 11 de gener de 2020 a les 06:45

8 són les convocatòries d'aquest primer dissabte de les festes. 

El primer dissabte complet de les Festes de Sant Sebastià compta amb dues convocatòries ben destacades: d'una banda, la grimpada del pi dels nens i de l'altra, la ja tradicional Fira d'Artesans. Pel que fa al primer acte, que té lloc a partir de les 10 a la Plaça de Cal Baldiró, Aquest any es vol destacar encara més aquest concurs que de ben segur ajuda a forjar els millors grimpaires dels pròxims anys. La canalla fins a deu anys tenen aquí la seva única cita anual. Com és costum només els deu millors classificats podran repetir grimpant la setmana següent el pi gran.

L'altra gran convocatòria és la Fira: un any més, el que fa vint, es munta una Fira de Sant Sebastià (l'antiga Fira d'Artesans), que estarà pels carrers i places del centre: Plaça de Cal Baldiró, carretera de Terrassa, carrer Pere Aldavert i carrer sant Joan, des de la plaça de la Germandat i fins al carrer de cal Beltrà, de 2/4 de 10 del matí i fins a les 3 de la tarda. D'entre les parades que s'hi podran trobar, la d' Oncolliga a Matadepera que anima als veïns a col.laborar en la col·lecta que es realitzarà i els diners de la qual es destinaran a l'ajuda de les persones que pateixen càncer i als seus familiars.

També cal recordar altres activitats per aquest matí: la jornada de donació de Sang (Casal de Cultura, 10.00h), i la culminació de tot plegat, l’arrossada i la competició d’arrossos (Plaça de Cal Baldiró, 14.00h).

Trobareu tota la informació de les festes a l’Agenda d’aquesta mateixa pàgina (on estan desglossats els actes un per un però també al banner de la part superior de la pàgina.

Darrera actualització: 10.01.2020 | 08:53

Imatges

.