La Unió Excursionista comença una nova temporada

Dijous, 19 de setembre de 2019 a les 01:15

Arrenca aquest dissabte 21 i el primer recorregut serà per Catllaràs.

La Unió Excursionista de Matadepera ha programat per aquest dissabte 21 de setembre una nova excursió, en aquest cas per conèixer Catllaràs a peu. La sortida tindrà lloc a 2/4 de 8 del matí des del Pavelló Primer d’Octubre, on, amb cotxes particulars, s’anirà a l’aparcament públic de la Pobla de Lillet.

L’excursió, de 15 quilòmetres, de dificultat mitjana per senderistes experts i amb un desnivell acumulat, té una durada prevista de 4 hores i 45 minuts i en ella es farà una ruta circular pels voltants del Catllaràs i de La Pobla de Lillet visitant el Monestir de Santa Maria, l’església de la Rotonda de Sant Miquel, (totalment circular), les restes del Castell de Lillet, el Xalet del Catllaràs, obra de l’arquitecte Antoni Gaudí, en restauració, i el Mirador de la Roca de la Lluna, amb una gran panoràmica sobre el Pedraforca i altres indrets, entre d’altres indrets. Cal portar esmorzar i dinar. La tornada a Matadepera està prevista sobre 2/4 de 5 de la tarda.

Per a més informació, consulteu dades, normes i preus a la pàgina www.uem.cat. Cal inscriure’s al correu uem@uem.cat o per telèfon 608 096 668. També us podeu descarregar el document que trobareu a la dreta de la pàgina, clicant sobre el títular. 

Darrera actualització: 16.09.2019 | 08:51