La visita més esperada de l’any

Divendres, 5 de gener de 2024

Aquest vespre, vénen els Reis!

Fidels a la seva cita anual, Ses Majestats els Reis d’Orient faran la tradicional Cavalcada pels carrers del poble. Serà aquest divendres 5 de gener i començarà a les 6 de la tarda (i no a les 5 com s'havia anunciat) des de la plaça de Sant Jordi, on tot seguit arrencarà una comitiva que els portarà pels carrers del poble fins a ser rebuts a la plaça de l’Ajuntament per les autoritats del poble i on faran el tradicional pregó des del balcó del consistori.

Un cop acabat, la cavalcada continuarà fins al Pavelló 1r d’octubre. En arribar es farà l’ofrena, organitzada pels Amics del Teatre a l’escenari exterior del pavelló i tot seguit, es podrà entrar per compartir una estoneta amb els Reis on els nens empadronats a Matadepera des de l’1 de gener del 2015 podran recollir un petit obsequi.

Anem a rebre els Reis!

Hores abans, la Coral Infantil Clau de Sol organitza una nova edició de "Anem a rebre els Reis!", una activitat oberta a tothom que tindrà lloc a partir de les 12 del migdia i a la Plaça del Casal, per anar recorrent els carrers del centre. És recomanable que tots els participants vagin preparats amb pots, cassoles, panderetes, platerets, tambors, i tots aquells elements que considerin que poden ser útils per a fer una bona percussió com acompanyament a les cançons que es cantaran. Es tracta de cridar ben fort als Reis perquè arribin puntuals a Matadepera, en una única visita que tindrà lloc a la cavalcada de la tarda.

Des d'una hora abans, a les 11, hi haurà un taller de pintacares i manualitats al Casal de Cultura.

A les imatges, dos moments de la visita de les augustes personalitats al poble l'any passat (Fotos: Miquel Badia).

Darrera actualització: 29.12.2023 | 10:41

Imatges