La zona blava passa a ser gratuïta a partir de demà

Dimarts, 17 de març de 2020 a les 16:35

La Deixallaria també tanca (de moment) les seves portes

L’Ajuntament de Matadepera ha pres aquest migdia dues mesures, que entraran en vigor a partir d’aquest dimecres, per tal de minimitzar, encara més, el contagi que pugui haver per l’expansió del coronavirus entre matadeperencs i treballadors de dos dels serveis que es presten: la zona blava i la Deixalleria. 

Pel que fa a la gratuïtat de la zona blava, s'ha pres la decisió després de negociar-ho amb la concessionària del servei, i en ella es vol apelar a la solidaritat dels veïns del centre “perquè no aparquin en els carrers propers a la zona de vianants i puguin permetre que la resta del poble hi pugui accedir per comprar i fer tràmits”, tal i com han manifestat fonts de l’equip de govern.

L’altra mesura afecta a la Deixalleria, on, seguint els consells de l'Agència Catalana de Residus, també tanca les seves portes per evitar el risc tant dels treballadors com dels veïns que hi vagin. En aquest sentit, l’Ajuntament demana comprensió als veïns i recorda que existeix un servei de recollida de voluminosos a domicili que només es pot sol·licitar en cas que hi hagi molta necessitat.

Darrera actualització: 17.03.2020 | 17:01

Imatges

.