L'absurditat de la intransigència

Dimarts, 7 de novembre de 2023 a les 17:10

El Documental del Mes projecta 'Estimats haters'

La Regidoria de Cultura continua la novena temporada d’"El Documental del Mes", una prolongació del festival DocsBarcelona que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català, i amb entrada gratuïta. La sessió del mes de novembre tindrà lloc el dimarts 7 a les 7 de la tarda, on sempre, a l'auditori de l'Escola Municipal de Música Frederic Mompou.

El film a projectar és “Adeu, estimats haters”, dirigit per Hanka Nobis l’any passat. L’Antek és un jove polonès de vint anys que ha crescut en una família religiosa i d’extrema dreta. A més, pertany a un grup format només per nois anomenat The Brotherhood amb qui comparteix el catolicisme, el nacionalisme, l’homofòbia i el celibat com a única forma de viure possible. Tot canvia quan l’Antek coneix una noia i s’enamora. De sobte, l’Antek comença a dubtar dels preceptes de la religió, la política i l’ideologia que li han inculcat des de la infantesa.

L’entrada és de franc, però cal reservar a Entrapolis, l’enllaç del qual trobareu en aquesta mateixa pàgina, clicant el titular. També es pot veure la sessió online enviant un correu a cultura@matadepera.cat

Darrera actualització: 07.11.2023 | 13:24