L'ADF, Premi de Prevenció d'Incendis Forestals

Dilluns, 25 de novembre de 2019 a les 19:10

L’acte de lliurament dels guardons va tenir lloc aquest dissabte

ADF Matadepera va ser guardonada aquest passat dissabte amb un dels Premis de Prevenció d’Incendis Forestals que han arribat a la seva 23ª edició i que la Diputació de Barcelona convoca anualment amb l'objectiu de guardonar la tasca que realitzen les Agrupacions de Defensa Forestal, les Federacions d’ADF i les persones que en formen part. La festa de lliurament va tenir lloc al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, en un acte que va estar presidit per la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca.

El guardó amb el que va ser distingida l’ADF Matadepera va ser el “Premi Rossend Montané”, millor projecte de planificació de la gestió per a la prevenció d’incendis forestals, on hi va haver de competir amb d’altres ADF de Burriac, Font-rubí, Quercus, Sant Sadurní d'Anoia i Viver i Serrateix.

En aquesta edició, el Premi Honorífic, destinat a reconèixer la trajectòria d’una persona vinculada a les ADF al llarg de la seva vida, també va anar a parar ben a prop: va ser per a Jaume Gallofre i Gabarró de l’ADF Terrassa, impulsor de l’Agrupació de Voluntaris de Terrassa després de l’incendi al Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac de 1986. Des de llavors ha participat en totes les campanyes d’estiu i en la elaboració de cartografia de la comarca del Vallès.

A la imatge, en el moment de recollir el guardó (Foto: Judit Contreras / Diputació de Barcelona).

Darrera actualització: 25.11.2019 | 11:50