L’Agrupació Coral Matadepera a Euskadi

Dimarts, 17 d'octubre de 2023 a les 06:40

Celebra els seus primers 45 anys.

Amb motiu del seu 45è aniversari, l’Agrupació Coral Matadepera ha visitat el País Basc entre els dies 12 i 15 d’octubre.

El divendres 13 d’octubre va oferir un concert a l’Església de Santa Maria Magdalena de Hondarribia, també anomenada Església de la Marina. I el dissabte dia 14 va cantar a Donostia,  a l’Església de Zorroaga en un concert organitzat pel cor donostiarra Cum Jubilo Abesbatza de l’Associació Coral Easo i a on també hi va participar Goiz Eguzi Abesbatza d’Hernani.

Dirigida per Pol Pastor, l’Agrupació Coral ha interpretat part del repertori romàntic que va treballar el curs passat i tres blocs de música catalana: música de compositors catalans amb lletres de poetes catalans, cançons tradicionals i harmonitzacions de la Nova Cançó.

Per acabar la celebració d’aquest aniversari l’Agrupació Coral farà el concert de Nadal conjuntament amb la Coral Santa Rosalia de Torredembarra, que també celebra el 45è aniversari. En  els concerts a Torredembarra i Matadepera interpretaran la “Missa Brevis Sancti Joannis de Deo” de Joseph Haydn, així com també nadales.

A les imatges, dos moments d’un dels concerts que han tingut lloc al País Basc (Foto: ACM).

Darrera actualització: 16.10.2023 | 08:51

Imatges