L’equip masculí del Terrassa, Campió d’Espanya

Dimarts, 28 de febrer de 2023 a les 14:10

Va guanyar la final al Club Egara.

L'equip Juvenil Masculí del CD Terrassa Hockey es va proclamar diumenge passat al matí  campió d'Espanya. La competició va tenir lloc al Pavelló Municipal de Sant Cugat, recinte on es va disputar durant tot el cap de setmana els partits de la Final 4 de hockey sala tant per a la categoria masculina com femenina.

Després de superar la semifinal derrotant el Júnior 6 a 4, la final es va disputar contra el Club Egara. Acabant el partit amb un empat a 4, a la tanda de shout-outs va guanyar 3-1.

Amb aquest resultat, els juvenils, entrenats per Jordi Fitó, Marc Lara i Jan Lara, tanquen la temporada de sala 2022-23 amb una segona posició en el Campionat de Catalunya i una primera posició en el Campionat d'Espanya.

A la imatge, l’equip guanyador, fotografiat per Irene Gras.

Darrera actualització: 28.02.2023 | 13:23