Les pluges endarrereixen les obres del camp de hoquei

Dimecres, 2 de gener de 2019 a les 00:05

El nou termini s'ha fixat per aquest primer trimestre del 2019

Tot i que estava previst que les obres del Camp Municipal d’Hoquei s’enllestissin a finals del mes de desembre, les intenses pluges que hi ha hagut els darrers mesos han provocat l’endarreriment de les obres. Segons ha avançat el regidor d’urbanisme Nil López, si no hi ha cap altre imprevist, el nou termini de finalització del camp serà al llarg del primer trimestre de 2019.

Fins ara, el procés de construcció del camp ha implicat el moviment de terres per tal d’aplanar el terreny, s’han fet les instal·lacions d’aigua i altres subministraments, s’han col·locat les escales que comuniquen amb el peu del camp, que estan formades per mòduls de ciment, i s’ha construït l’estructura del camp i arranjat el terreny per a l’aparcament.

En aquests moments, les obres del camp de hoquei es troben en la darrera fase, consistent en encintar el camp, és a dir, delimitar-lo i compactar el terreny de joc. Un cop acabada aquesta actuació, es procedirà a instal·lar la gespa i, finalment, es col·locaran els focus que il·luminaran el camp. Paral·lelament, també s’està enllestint la zona d’aparcament que es disposarà al costat del camp.

A la dreta, el camp, fotografiat fa pocs dies. 

Darrera actualització: 14.12.2018 | 12:53

Imatges

. . .